Mirësevini


ENERAL ju ofron produktet më të avancuara diellore dhe instalimet më cilesorë në treg.

Eksperienca jonë 8 vjecarë në sektorin e energjisë diellore ju mundëson të bëni zgjidhjen e duhur për sistemin tuaj fotovoltaik.

Ofrojmë mundësi bashkë-investimi duke ju bërë të ndiheni më të sigurtë dhe më të fuqishëm në investimin tuaj.

Parqe Fotovoltaike

Teknologji e besueshme për ambjent të pastër


Biznesi Juaj

Sisteme Diellore për biznesin tuaj


Shtëpia Juaj

Panele Diellore për shtëpinë tuaj

Bëhu i pavarur nga energjia

ENERAL ju ndihmon për të shfrytëzuar të gjitha mundësitë që ofron energjia diellore. Kompania ofron një gamë të gjërë të produkteve, sistemeve, zgjidhjeve dhe shërbimeve të dizenjuara dhe prodhuara nga firma të njohura Europiane dhe Botërore.


Për informacion më të detajuar lexo:

Eneral Magazine
Shërbimet tona

Projektim

Ne dizenjojmë kerkesën tuaj duke ju sugjeruar alternativën më të përshtatshme për ndërtimin e sistemit tuaj fotovoltaik

Implementim

Ne ndërtojmë sistemin tuaj fotovoltaik duke ju garantuar një eficense maksimale për përfitimin e energjise diellore

Mirëmbajtje

Ne ju garantojmë qëndrueshmëri dhe efikasitet ndër vite për të ruajtur investimet dhe përfitimet tuaja

8

VjetEkspertizë

25

VjetGaranci

83

ParqeDiellore

30

MWPunime

Projekte Madhore

Xsanthi 2MW

Park energjitik me kapacitet 2 MW i ndërtuar në Kretë, Greqi duke përdorur sisteme të lëvizshme që ndjekin automatikisht lëvizjen e diellit.Tsotili 1.2MW

Park energjitik me kapacitet 1.2 MW i ndërtuar në Kozani, Greqi me sisteme të lëvizshme dhe me pamje tërheqëse si ujvarë.Pentalofo 1MW

Park energjetik me kapacitet 1 MW i ndërtuar në Pentalofo, Greqi me konstruksione metalike statike.Partnerët