Rreth Nesh

Kush jemi ne

Eneral Group është një kompani e krijuar në vitin 2017 në Shqipëri, e themeluar nga specialistë me një eksperiencë 8 vjecare në rajonin e Ballkanit në tregun e prodhimit të energjisë diellore. Kompania jonë përbëhet nga një ekip shume i kualifikuar në projektim dhe implementim të parqeve fotovoltaike.

Aksionerët kryesorë të kompanisë para se të bashkonin forcat për të krijuar ENERAL kanë përfunduar 83 instalime të ndryshme të parqeve diellore me një kapacitet total prej më shumë se 30 MW. Parku më i madh i energjise diellore i instaluar nga ekipi ynë është 2MW. Ne kemi të gjithë specialistët ku ju mund të mbështeteni te qete dhe te garantuar për investimet tuaja në instalimet fotovoltaike duke filluar nga inxhinieret, ekspertët e ndërtimit dhe teknikët në terren.

8

VjetEkspertizë

25

VjetGaranci

83

ParqeDiellore

30

MWPunime

Në shërbimin tuaj